Je wilt effectief concurreren om de aandacht en gunsten van je doelgroep. Sterke online content is daarvoor belangrijker dan ooit tevoren. Leesbaarheid, conversiegericht schrijven en de vindbaarheid in zoekmachines (SEO) zijn bepalend voor online succes. Wij maken teksten die aansluiten bij jouw strategie.

Ook het verbeteren of optimaliseren van jouw huidige teksten doen wij graag voor je.

 

 

CONVERSIE. Bij het succes van een website of marketing-campagne wordt vaak in de eerste plaats gekeken naar het bereik, zoals het aantal bezoekers. Veel interessanter is wat de inspanningen en het bestede budget hebben opgeleverd (ROI). Dit wordt meestal afgeleid aan de conversie. Bij een succesvolle start van je website en/of marketingcampagne wordt vaak als eerste gekeken naar het aantal hits en bezoekers. Wij vinden het interessant dat u ook kunt kijken naar wat uw bestede budget en inspanningen hebben opgeleverd. Dit kunt u afleiden aan de conversie.

 

Zoekmachine optimalisatie en SEO Je wilt met jouw bedrijf of website beter vindbaar zijn in de zoekresultaten. Misschien ben je zelf al bezig met zoekmachine marketing, maar levert het nog niet de gewenste resultaten op. KLOUK Media zorgt ervoor dat je vindbaar bent. Dit is waar zoekmachine optimalisatie om draait. Vindbaar zijn op de juiste zoekwoorden.

 

 

 

Goede content voor het juiste contact Goede content sluit naadloos aan bij uw onderneming en slaat tegelijkertijd een brug naar uw doelgroep. Bij de ene site zal de focus liggen op vindbaarheid (SEO). Een ander legt nadruk op conversie, op klantondersteuning, informatieverstrekking of image building. Dat kan bovendien per pagina verschillen. Voor de ene onderneming is een website onderdeel van een crossmediale marketingstrategie, terwijl anderen zich in hun marketingcommunicatie volledig richten op het internet. Wat uw bedoelingen ook zijn, KLOUK Media helpt u met de juiste tekstinhoud. Samen bepalen we de aanpak en inhoud en letten daarbij vooral op:

Het karakter van uw organisatie / onderneming

Het onderwerp

Uw doelgroep(en)

Uw intenties

 

MEER WETEN?

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : 06 – 12401557